Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 18 návštěvníků)

Křidýlka na karneval

0.0
Křidýlka na karneval

Postup

Předem musím říci, že nejsem žádná švadlena, jak je vidět, začínám.....no ale k návodu : z krabice jsem si vystříhla požadovaný tvar křidýlek, ty jsem polepila vatelínem, pak jsem si nastihla látku na potáhnutí a našila na ně kolečka, které jsem pak olemovala korálky, potom jsem látku přišila entlovacím stehem na papírová křídla, nešlo mi to nijak zaobroubit a ani jsem neměla žádnou stuhu, tak musel přijít na řadu entl, na druhou stranu jsem našila gumičky, aby křidýlka držela pěkně na zádech a je to, maminky, kdyby jste měly nějaký nápad, jak to vylepšit, či udělat uplně jinak, tak budu ráda, když mi poradíte :o)

křidýlka ze zadu

křidýlka

s gumičkou

puntík

ještě dozdobíme barvičkou

a z druhé strany barvčkou

tak a tady už je kostýmek motýlka konečně kompletní, to mi dalo jí do toho navléci :o) gumičky na ramena jsem ještě obšila plyšem a přidala jsem čelenku na kterou jsem přidělala čistítka na dýmky a z plyše jsem ušila kuličky navrh a na obličej okolo očíček jsem ji sehnala třpitky

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

janaanaj 31. 1. 2011, 13:28
Každopádně vaše křidýlka jsou úžasné (Y) dávám si do oblíbených....třebas se někdy budou hodit :-$
janaanaj 31. 1. 2011, 13:27
Krásné, vloni jsem dcerce dělala něco podobného, ne motýlka, ale berušku!!! Je to jednoduché a hlavně levné! Člověk z toho má pak sám radost když se to všem líbí :) Letos dcerka šla za Pipi dlouhou punčochu :) co příští rok? .... jeste nevím, ale na karnevala letos bylo přemotýlkováno :)
jája.k 30. 1. 2011, 22:48
Možná to není z Vašeho pohledu dokonalé, ale malá je v tom hrozně roztomilá (L) Nádherný motýlek (Y)
*mrně* 20. 1. 2011, 18:07
(Y)
ianina 18. 1. 2011, 20:07
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Krásné, super nápad |:o)
dievcatko84 18. 1. 2011, 11:16
su krasne! Ste sikovna! Ja tiez spekulujem, ze z mojej dcerky bude tento rok na jej prvom karnevale motylik ,-) Ja som spekulovala, ze jej urobim kridelka tak, ze vystrihnem z latky tvar a vyplnim vatelinom alebo polyesterovym runom, a potom cely stred prisijem rovno na body aby to bolo na pevno, kedze neviem ci vydrzi s kridelkami na gumicke..aj ked je to super napad! Len ze ma este len rok a tristvrte..A ako tykadielka chcem dat na celenku tie drotiky co su chlpate a na ich vrcholce nalepit tavnou vacsiu goralku ,-) Kridelka sa daju podla mna ozdobit kadecim ked to prilepite tavnou pistolou, neverim, ze sa to odlepi a nebudete to predsa prat kazdy druhy den ,-) a na ten jeden den v roku si to dietatko uzije naplno ,-) Ked urobim tak iste hodim foto ,-)
Léňa FK 30. 1. 2011, 21:20
@dievcatko84 děkuji za tip, už jsem ji také udělala na tu čelenku, málem bych zapoměla na ty tykadla viděla jsem tu křidýlka na panenky z papíru a zalaminované, to by také nebylo špatné, hlavně to bude lehoučké mrkněte, je to v návodech, to by bylo uplně asi nejlepší, vypadají moc pěkně, dejte sem pak fotečku, jak Vám to dopadlo, přeji hezké karnevalování |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie