Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbili 4 návštěvníci)

maska kohoutek

0.0
maska kohoutek

Postup

Zakoupený krepový papír, vlna, stará mikina, klobouček, červený plyšový drátek na hřebínek, trochu vaty a tavící pistol, sponkovačka
nastříhat vlnu, krepový papír a přišívat, tehdy jsem ještě neměla tavící pistoli. Z prvu jsem začala dělat okraj vlnou, ale kostým by byl moc těžký, takže raději volte krepový papír, no chybyma se člověk učí, udělat barevně celý vršek. pak jsem ještě poskládala ocásek, ale asi to moc není na fotce vidět. Dcerka už nechtěla pózovat.
pak hlavička, - srolovala jsem krepák a vycpala vatou - zobák (přicvakla sponkovačkou) pak dodělala lalůčky a hřebínek je z toho plyšového drátku, očička jsou namalované na papíře a přilepené izolepou a můžeme vyrazit, možná se někomu bude hodit, dělala jsem jej před dvěma lety pro syna, ale bohužel ho neměl na karnevalu na sobě, takže zůstal pro dcerku, jenže ona zase raději šatičky, jo hold ženská se nezapře:-))

detail hlavičky

ocásek

***

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

jitah 21. 2. 2011, 8:37
(Y) (Y) (Y)
hana2 20. 2. 2011, 11:55
Ďakujem za tip, mám doma veľa krepového papiera, nikdy som nevedela čo sním. Asi to skusím tiež vyrobiť, je to nádherný kostým kohútika (velikonoce)
SilvieK 20. 2. 2011, 11:00
(Y) (clamp) (clamp)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie