Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 9 návštěvníků)

Medvídkový vzorek

0.0
Medvídkový vzorek

Postup

Uvádím jen schéma na medvídky. Kdysi jsem podle tohoto návodu pletla svetřík pro dceru. Pravda, nedělala jsem medvídky tak nahusto jak jsou tady, protože to bych se asi umotala:-)), ale bylo to roztomilé. Třeba se některá z vás inspiruje:-))

:-))

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

gienger 9. 3. 2011, 1:10
Tak to je opravdu moc roztomilé. Pro mě moc těžké, protože mi nikdy ty dvě barvy vlny nedrží pevně u sebe. Škoda. :-S (clamp) (Y)
BlankaKlokan 11. 3. 2011, 23:06
@gienger Jestli mohu také přispět svojí zkušeností - mě se při vyplétání obrázků osvědčily tzv. rybičky (pomůcka na navinutí malého množství potřebné barvy, která se v horní části zachytne v takovém jakoby oku, takže není potřeba mnoho klubíček, co se snadno zamotají, navíc se zamezí právě i zmiňovaným větším mezerám mezi jednotlivými střídanými barvami), což by se u těchto medvídků krásně hosilo.
Dana 00 9. 3. 2011, 18:06
@gienger Regi, tak zkuste při vyplétání vzorku použít na každou barvu vždycky novou nit -nevím jak to napsat srozumitelně. Nepřetahuje tu zadní ( v tomto případě by to byla bílá) přes barevnou. Tím se Vám vytvoří z obrázku taková "kapsa" a opravdu to nebude hezky navazovat. Je to sice trochu šmodrchání, ale efekt je hezčí (L) (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie