Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod

Stojan na náušnice

0.0
Stojan na náušnice

Postup

Tak mě napadl takový stojánek na náušnice, atak různé šperky...
Budete potřebovat : roličku, at už od papírových utěrek, tak ideální je taková nějaká tvrdší, jako je od svítících náramků, nebo třeba igel.pytlíků :o) , "síťované krabičky" , jako byly na physalis, nebo cherry rajčátka, tavící pistol a barvy.

Kdo má více krabiček a plno náušnic, tak může udělat díru uprostřed krabky a navléct na nabarvenou roličku a připevnit tavící pistolí. Já krabky neměla, tak jsem udělala takto jednoduše. nalepila na vrch krabičky a jelikož jsem vyhrabala stojan na prstýnky , tak jsem ho přilepila nahoru, ale kdo má plno náramků, nebo klipsů, tak může navrch nalepit opět krabičku a dávat tak drobnosti do košíčku. Komu připadá, že by to mohlo padat, což asi u tenčích roliček může být, tak mě napadlo nalepit roličku do víčka od jogurtu Piruet. Já jsem to obložila náramky, takže mi rolička pevně stojí. Ještě nafotím výsledný efekt. :o) Snad, to někomu pomůže, kdo má desítky párů náušnic, jako já :o).

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

kekina 14. 9. 2011, 17:43
Muzu se zeptat, proc to musi stat na ty rolce ,-)
zabicka66 16. 9. 2011, 16:36
@kekina Na rolce jsem to udělala proto, jelikož mám dlouhé náušnice a využila jsem hlavně ty spodní řádky okýnek, takže kdyby tam nebyl stojan, náušnice by ležely.... :-) a hlavně jsem chtěla na rolku dát více krabiček, ale ted je nemám . tak počkám na Vánoce, až budou mochyně a hned je tam dodám :o)
čarotvůrce 14. 9. 2011, 5:55
A z čeho jsou ty věšáčky? (Y) (F)
zabicka66 16. 9. 2011, 16:38
@čarotvůrce jako ta krabička? ta je z Physalisu nebo od rajčátek.
Janinne1 13. 9. 2011, 11:55
Pěkný a zajímavé... jen bych to neměla kam dát :(
hanstro 13. 9. 2011, 10:38
(Y)To je náhodou úžesný nápad!!! (clamp) A fantazii se meze nekladou! :-D

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie