Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 10 návštěvníků)

Návod na ušití dětského fusaku

0.0
Návod na ušití dětského fusaku

Postup

V sekáči jsem koupila velkou pánskou mikinu za 40 Kč. Podle již ušitého fusaku jsem z mikiny vystřihla jeho tvar. Poté jsem ustřihla podšívky kapes a zašila je. Z náprsní kapsy jsem vypárala zip, aby při ležení na bříšku netlačil a kapsu jsem také zašila. \
\
K jedné straně fusaku jsem našila zip. Obentlovala jsem vystřižené části pro ruce a krk, aby se netřepily. A poté sešila nožní část. Z podšívky po kapsách jsem ušila kšandy, které jsem přišila k zadní straně fusaku a ve předu přišila velké patentky. Fusak jsem pak ozdobila uháčkovaným šnekem.\
\

Foto viz příloha.

V sekáči jsem koupila velkou pánskou mikinu za 40 Kč.

Podle již ušitého fusaku jsem z mikiny vystřihla jeho tvar.

Podle již ušitého fusaku jsem z mikiny vystřihla jeho tvar.

Poté jsem ustřihla podšívky kapes a zašila je. Z náprsní kapsy jsem vypárala zip, aby při ležení na bříšku netlačil a kapsu jsem také zašila.
K jedné straně fusaku jsem našila zip. Obentlovala jsem vystřižené části pro ruce a krk, aby se netřepily. A poté sešila nožní část.

Z podšívky po kapsách jsem ušila kšandy, které jsem přišila k zadní straně fusaku a ve předu přišila velké patentky.

Ve předu jsem přišila velké patentky.

Fusak jsem pak ozdobila uháčkovaným šnekem.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

cipofka 22. 1. 2012, 17:38
Musíte mít uvedenou velikost fotek, dejte UPRAVIT návod a můžete pokračovat vkládáním fotek. Při vkládání základu návodu Vám to dovolí jen úvodní fotku, pak musíte znovu přes UPRAVIT. Fotky by jistě byly přínosem.
Zrušený účet 22. 1. 2012, 17:26
Zřejmě máte fotografie ve velkém rozlišení, musíte je před vložením zmenšit - nesmí být větší než 640 x 640 - určitě je přidejte do návodu - fotografie výrobku je potřeba ... (hello) (hello)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie