Zobrazit přihlášovací formulář

Podmínky testování Pierre Fabre - Avène

Děkujeme, že máte zájem otestovat produkty Avène XeraCalm A.D. Na této stránce najdete několik pravidel, které je potřeba splnit, pokud Vás k testování vybereme. 

1. Abychom Vás mohli do testování zařadit, je potřeba přihlásit se zodpovědět otázky v přihlašovacím formuláři, souhlasit s podmínkami testování a seznámit se s informacemi o zpracování osobních údajů a přihlášku odeslat nejpozději do 12.10.2020. Přihlásit se můžete se můžete tady. Po odeslání přihlášky Vás budeme kontaktovat a požádáme o zaslání fotografie postižených míst, na které chcete přípravky aplikovat. Bez doručení těchto fotografií nemůžete být zařazení do výběru k testování. 

2. Pro testování Avène XeraCalm A.D produktů budeme vybírat 10 uživatelů. Testovat mohou děti i dospělí. Pokud Vás do testování vybereme, dostanete od nás vzkaz, případně email s informacemi jak přípravky správně aplikovat, čemu věnovat pozornost při psaní recenze a také manuál jak vložit článek do Blogu. 

3. Na Vaši adresu obdržíte 3 produkty řady XeraCalm A.D a malý dárek. Konkrétně: koncentrovanou péči k lokálnímu použití (50 ml), mycí olej (400 ml), ošetřující balzám na obličej i tělo (400 ml) a Termální vodu Avene ve spreji 50 ml. 

4. V průběhu testování, nejpozději však 17.11.2020, vložíte do vlastního blogu na Mimibazaru článek s recenzí.

5. Recenze bude obsahovat alespoň 200 slov a nejméně 2 fotografie z průběhu testování, kdy jedna fotografie bude zobrazovat postižené místo na počátku testování a na druhé bude zachyceno místo po 14 dnech používání pruduktů. Nevkládejte fotografie zachycující intimní partie těla. 

6. Testované produkty Vám zůstávají. 

7. Pokud nejsou podmínky splněny a recenze dle výše uvedených kritérií nebude nejpozději 17.11.2020 vložena, zavazujete se zadavateli testování uhradit produkty v plné výši. Hodnota balíčku produktů je 1400 Kč.


To je z pravidel vše. Jestli s nimi nemáte žádný problém, budeme se těšit na Vaši přihlášku a třeba i recenzi :) 

Pokud máte k pravidlům dotazy, anebo jste v průběhu testování narazili na komplikace, kontaktujte nás na emailu kontrola1@mimibazar.cz. Rádi pomůžeme. 

 

Kategorie