Zobrazit přihlášovací formulář

Podmínky testování produktů KetoMix

  1. Přihlásit se a následně na vyzvání administrátorky poslat svůj příběh a fotografii celého těla s obličejem v přiléhavém oblečení. 

  2. Nedílnou součástí projektu je spolupráce s administrátory, vedení blogu od začátku (1.3.2021), kdy čtenáře seznámíte se svým příběhem, následně průběhem hubnutí a běžným životem při hubnutí, jak vypadá vaše příprava jídla apod., až do úplného konce (25.4.2021). Sdílejte pocity i vaše úspěchy. Zároveň je velmi důležitá fotodokumentace. Každý týden v průběhu osmitýdenního testování  je potřeba zveřejněný rozepsaný článek doplnit o aktuální postřehy. 

  3. Podmínkou je zveřejňování fotek, případně videí během hubnoucího procesu (minimálně 5 fotografií za celé 2 měsíce) Fotky by měly ukazovat průběh hubnutí a změnu postavy (1. fotografie na začátku, 2. fotografie z průběhu hubnutí 3. – 5. týden, 3. fotografie na konci hubnutí)

  4. Dále byste měla sdílet fotografie z dalších aktivit, které v průběhu hubnutí děláte (rychlá příprava jídel z produktů KetoMix, při sportování nebo jiné fyzické aktivitě, fotka např. při aktivitách, které jste dříve dělat nemohli) 

  5. Na závěr vydáme výsledky vašeho hubnutí v rámci článku v Magazínu.

  6. Dále vám musí být více než 18 let a musíte být zdraví. KetoMix není určen pro každého, proto je ideální se před startem poradit se svým lékařem.

  7. Je nutné mít k dispozici v telefonu aplikaci (fb nebo whatsapp). Tak abyste mohli být zapojeni do skupinky s výživovým poradcem.

  8. V případě nesplnění výše uvedených podmínek se zavazujete uhradit náklady spojené se zapojením do testování, včetně zaslaného balíčku produktů, v celkové hodnotě 22 000 Kč. 

Projekt není vhodný a proto se prosím nehlaste, pokud trpíte některou z níže zmíněných nemocí:

● cévní a mozková příhoda

● onemocnění štítné žlázy

● onemocnění dnou (léčba vysoké hladiny kyseliny močové)

● onemocnění srdečně cévního systému v akutní i neakutní fázi (např. onemocnění srdce, infarkt myokardu, angina pectoris, poruchy srdečního rytmu)

● veškerá onemocnění jater

● onemocnění žlučníku

● onemocnění slinivky břišní

● diabetes I. stupně (aplikace inzulínu)

● diabetes II. stupně (medikace léky a inzulínem)

● onemocnění střev (např. Crohnova choroba, ulcerózní kolitida, atd.)

● onkologická onemocnění v léčbě a méně než 2 roky po úspěšném zaléčení

● onemocnění ledvinového systému

● při léčbě lékem Warfarin

 

Dále není projekt vhodný a prosím nehlaste se, pokud trpíte na nějakou z těchto alergií:

● mléko

● sója

● vejce

● celer

● při poruchách příjmu potravy

● vážných psychických onemocněních

● v období těhotenství a kojení



Kategorie