Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Výborná rychlovka

0.0
Výborná  rychlovka

Potřebné ingredience

Těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1hrnek cukru,1 prdopeč, 1vanilk.cukr, 10lžic oleje ,2 vejce 1hrnek mléka Krém: 1puding za studena,2 tvarohy (nejlepší jsou ve vaničce ), 1 želatinový ztužovač za studena, cukr moučka dle chuti, ovoce a čiré želé na polití moučníku.

Postup přípravy

mouku,cukr, 1 prdopeč, 1vanilk.cukr, olej , vejce a mléko vše zamícháme a dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech péct. Po upečení necháme vychladit mezitím si umícháme puding za studena přidáme do něj tvarohy a cukr moučka dle chuti naposledy přidáme želatinový ztužovač připavený dle návodu a promícháme naneseme na korpus a nandáme ovoce .Nakonec si uděláme želé a nalijeme ho na ovoce . Dáme vychladit!!! Přeji dobrou chut!!! je to opravdu mnamka .

z těchto surovin ušleháme krém .

potřeme na korpus naklademe na něj ovoce ......

nakladené ovoce zalijeme želatinou...

dobrou chut!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

VERONIKA 21. 6. 2011, 22:05
Jeslti tedy mohu, doporučím. Moje tchýně dělá tyto KIWI ŘEZY a želatinu připravuje z Kiwi sirupu, normální zelená šťáva z obchodu, vypadá to úchvatně :-) A ještě jedna hezká vychytávka, jemně si rozdělí špejlí koláč na reálně řezy a dává vždy velký kousek a hezky na něj třeba půl plátku nebo kousek jahůkdy, jsou pak jakoby vprostřed řezu, a nemusíte nikdy řezat přes kiwi. Třeba se Vám někomu hodí :-)
ASTAL 23. 6. 2011, 17:03
@VERONIKA Děkuji Lucí za tip určitě to vyzkouším s tou štávou to nemá chybu !!! (F)
Pepulka 16. 1. 2011, 19:56
Super konečně mám ted receptík na buchtu delávala ji bejvala tchyne a byla fakt moc dobrá...Určitě udělám... (Y) (Y) (Y) (Y)
zuzka89 16. 1. 2011, 19:34
Takovou buchtu s kiwi dělávala mamka, tak jsem na ní úplně dostala chuť, vypadá hezky (Y)
Tangiera 16. 1. 2011, 18:50
(Y) (Y)tak jsem to zkusila (C) (C)jen jsem dala navíc jedno vejce a výsledek je super (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) d ě k u j i (hello) (hello) (hello)
ASTAL 16. 1. 2011, 20:27
@Tangiera Děkuju Renatko jsem moc ráda že Vám chutnalo (zajic) a jste šikulka že jste tam přidala vajíčka já je tam zapoměla napsat ,-) tak se omlouvám.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie