(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
zapékaný (osmahlý) chléb...super večeře!

Potřebné ingredience
chléb obyčejný, nebo tmavý (myslím že by šel i toastový, popř. housky...podle chuti) měkký salám (junior, gothaj, šunkový...), tvrdý sýr, vejce, česnek, trocha kečupu, oregano
Postup přípravy
Do mísy nastrouháme měkký salám, tvrdý sýr, přidáme prolisovaný česnek, trochu kečupu, vejce dle potřeby (aby se spojilo) a oregano.
Dělám od oka, takže gramáž nepíšu.
Tuto směs natřít na chléb a natřenou stranou opéct na pánvi na oleji. Druhou stranu neopékám...ale je to na vás. K tomu zeleninu a rychlá chutná večeře je na stole:)
Přeji dobrou chuť.
Dělám od oka, takže gramáž nepíšu.
Tuto směs natřít na chléb a natřenou stranou opéct na pánvi na oleji. Druhou stranu neopékám...ale je to na vás. K tomu zeleninu a rychlá chutná večeře je na stole:)
Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

evicela
(upraveno)
11. 7. 2011, 20:48

nahlásit

bakyka
(upraveno)
11. 7. 2011, 21:28
@evicela
Evi a ten chleba na tom papíře otáčíte? že je pak opečený z obou stran
jinak díííky za tip - vyzkouším

nahlásit

evicela
(upraveno)
11. 7. 2011, 21:38
@bakyka
ne neotáčím peče se svrchu i zespoda normálně jako buchta
nahlásit

bakyka
(upraveno)
11. 7. 2011, 21:43
@evicela
díky
vyzkouším


nahlásit
petazeli
(upraveno)
11. 7. 2011, 21:28
@evicela
A udělá se tam taková křupavá krusta?Tu mám totiž nejradši, proto smažím...

nahlásit

bakyka
(upraveno)
11. 7. 2011, 21:42
@petazeli
Petruš, díky především Vám za bezva tip k večeři
a Evě díky za ten nápad s pečícím papírem
taky mám ráda křupavou smaženou krustičku, jsem zvědavá, jestli by se na tom papíře povedla
musím zkusit






nahlásit

paluš
(upraveno)
11. 7. 2011, 20:38
Dělám podobně,jen bez uzeniny. Určitě vyzkouším tuhle variantu
,bude změna.
Díky za tip



nahlásit
petazeli
(upraveno)
11. 7. 2011, 21:29
@paluš
Uzenina tam dá dobrou chuť, ale je možné přidat cokoli...podle chuti. Např. nivu...

nahlásit