(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Rajčatový salát s ementálem -DEKUJI ŽOFINCE

Potřebné ingredience
Ingredience: 400 g tvrdých menších rajčat 250 g ementálu 1 cibule 150 g majonézy 2 dl kysané smetany sůl a pepř citrónová šťáva
Postup přípravy
Popis přípravy:
Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na plátky. Sýr nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy spolu s rajčaty a nadrobno nakrájenou cibulí. Majonézu smícháme se smetanou, přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu, nalijeme na salát a dáme do chladničky
Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na plátky. Sýr nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy spolu s rajčaty a nadrobno nakrájenou cibulí. Majonézu smícháme se smetanou, přidáme sůl, pepř, citrónovou šťávu, nalijeme na salát a dáme do chladničky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lidare
(upraveno)
10. 9. 2019, 15:43


nahlásit