(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Kapsa kuřecí
Potřebné ingredience
bramborové těsto, kuřecí prsa jako na řízek
Postup přípravy
Dle návodu připravíme bramborové těsto, necháme odpočinout. Mezitím si naklepeme a připravíme řízky.
Těsto si vypracujeme na placky a na ně vložíme maso. zaděláme kapsu a smažíme jako klasické řízky. Kuřecí prsa jsou samy o sobe suche, ale diky této kapse zustanou krasne šťavnaté.
Pro obměnu doporučuji do těsta přimíchat osmaženou cibulku, bylinky, těsto dostane jinou chuť.
další obměnou může být i jiná náplň - třeba na kousky nakrájené vepřové scibulkou a se zelím, celou směs zase vložit do kapsy, apod...
tento oběd nezabere moc času, vypadá a chutná naprosto skvěle a je velmi sytý :o)) , již nepřidávám žádnou přílohu - pouze třeba zeleninu jako oblohu
přeji dobrou chuť
Těsto si vypracujeme na placky a na ně vložíme maso. zaděláme kapsu a smažíme jako klasické řízky. Kuřecí prsa jsou samy o sobe suche, ale diky této kapse zustanou krasne šťavnaté.
Pro obměnu doporučuji do těsta přimíchat osmaženou cibulku, bylinky, těsto dostane jinou chuť.
další obměnou může být i jiná náplň - třeba na kousky nakrájené vepřové scibulkou a se zelím, celou směs zase vložit do kapsy, apod...
tento oběd nezabere moc času, vypadá a chutná naprosto skvěle a je velmi sytý :o)) , již nepřidávám žádnou přílohu - pouze třeba zeleninu jako oblohu
přeji dobrou chuť
mám oblíbené toto bramborové těsto
dle návodu vypracujeme těsto a necháme odležet
vypracujeme placku, aby velikostne odpovidala rizku.
ja si testo vypracovavam na igelitovem sacku, aspon potom nemusim drhnout linku od těsta
osolené a okořeněné maso vložíme na placku
přehneme placku přes maso a zaděláme kapsu
nachystala jsem pro každého jednu kapsu, ale stačila naprosta polovina řízku na jednoho :o)) , je to opravdu syté
no a usmažíme klasicky jako řízek a již jen podáváme
, DOBROU CHUT
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mimicek
(upraveno)
20. 9. 2012, 10:06
děkuji za recept, vyzkouším
zorka.pce
(upraveno)
3. 2. 2012, 18:30
Můžu se zeptat,jestli se to má smažit pomalu,aby nebylo to těsto syrové?Díky za postřehy
Misacka
(upraveno)
2. 2. 2012, 11:07
Nejříve jsem o receptu hodně pochybovala , ale nedalo mi to a výsledek je svělý děkuji
maršmeloun
(upraveno)
20. 12. 2011, 17:31
tleskám vytečnééééé
Vera N
(upraveno)
19. 11. 2011, 10:04