(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Kuřecí játra na bylinkách a víně - VÝTEČNÉ

Potřebné ingredience
Platíčko chlazených kuřecích jater, slunečnicový olej, 1 větší cibule, o stejné velikosti čerstvé bílé zelí, 2-3 stroužky česneku, kousek celého fenyklu, uzená slanina nebo špek - cca 10 kostiček pro chuť, mletý bílý pepř, tymián, rozmarýn, majoránka, mletý kmín, sůl, bílé suché víno.
Postup přípravy
Játra jeprve odblaníme a pokrájíme na kousky cca 4x4cm. V pánvi si pomalu opečeme slaninu, poté přilijeme 2 lžíce oleje, rozpálíme a dorůžova osmažíme cibuli nakrájenou na větší kostičky nebo proužky, poté přidáme najemno nakrájené bílé zelí a po 1 minutě maso, necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme sekaný česnek a fenykl a 2 min. restujeme, zastříkneme bílým vínem, necháme vydusit alkohol, osolíme a podáváme.
Dobrou chuť
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

krišon
(upraveno)
17. 2. 2017, 9:34
Dělala jsem z krůtích a bylo to zvláštní, ale dobré ...
nahlásit
laskonka333
(upraveno)
16. 2. 2017, 14:18

nahlásit

brundicka
(upraveno)
15. 2. 2017, 11:53
Jsou opravdu moc VÝTEČNÉ!!!



nahlásit
Andris44
(upraveno)
27. 8. 2013, 13:34
Luxusní,doporučuji!!!

nahlásit