Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Řezy z listového těsta od Lucie J.ID 23709-vynikající-vylepšené o čokoládu a kokos

0.0
Řezy z listového těsta od Lucie J.ID 23709-vynikající-vylepšené o čokoládu a kokos

Potřebné ingredience

listové těsto,piškoty,rum,vanilkový pudink,hrnek mléka,cukr,jahody,banán,(nebo jiné ovoce)zakysanou smetanu,čokoládu na vaření,trošku másla,kokos na posypání

Postup přípravy

Z listového těsta vyválíme dvě placky a upečeme do růžova.Zatím si připravíme pudink s mlékem a cukrem obyčejným způsobem-je o trošku hustší,než normální.Jednu upečenou placku natřeme připraveným pudinkem,poklademe piškoty, ty pocákáme rumem, vložíme banán a čerstvé jahody(již jsou v prodeji).Namažeme celé zakysanou smetanou a přiklopíme druhou upečenou plackou.Polijeme čokoládou,kterou si připravíme takto: rozehřejeme kousek másla,odstavíme, rozlámeme čokoládu a vymícháme do hladka. Čokoláda se nesmí vařit,zhořkla by! Nalijeme na placku a celé posypeme kokosem.Necháme ztuhnout !!! Děkuji paní Lucince za receptík,je od ní,já jen vylepšila čokoládou a kokosem.Velmi rychlé, jednoduché a móóóc chutné !!!! Vyzkoušejte,nebudete litovat.

Potřela jsem jen zakysanou smetanou,dala jahody a banán a polila čokoládou. Posypala kokosem.Velmi pěkně řezy vypadají.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

prdecek 9. 3. 2008, 13:57
Je neděle-vyzkoušejte,nebudete litovat! (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
prdecek 24. 2. 2008, 12:13
Vyzkoušejte,jsou vynikající (Y) (Y) (Y) a rychlé!!!Včera jsem pekla,na dnešek nezbyl ani kousek , :-@ (6),tak musím upéci něco jiného ;-).Táňa. (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie