(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Fazole s moravským uzeným

Potřebné ingredience
1 plechovku červených fazolí s nálevem, 1 plechovku bílých fazolí s nálevem,1 červenou papriku,1 žlutou papriku,moravské uzené (množství dle potřeby a chuti),1 malou cibuli,1 sladkou smetanu,sůl,pepř,kečup. Obměna:místo paprik můžete dát rajčata,a použít sladkou papriku v koření.
Postup přípravy
Na cibulce lehce orestujeme nakrájené na drobno moravské uzené maso,přidáme nakrájenou papriku a chvilku podusíme.Po chvíli přímícháme fazole i s nálevem-získáme šťávu a necháme spolu dusit do měkka.
Když směs změkne,ochutíme solí,pepřem a přidáme trochu kečupu,chvíli provaříme a nakonec vmícháme sladkou smetanu pro zjemnění chuti. Podáváme s chlebem
Když směs změkne,ochutíme solí,pepřem a přidáme trochu kečupu,chvíli provaříme a nakonec vmícháme sladkou smetanu pro zjemnění chuti. Podáváme s chlebem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé