Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Koláč z vařených brambor plněný tvarohem a broskvema.

0.0
Koláč z vařených brambor plněný tvarohem a broskvema.

Potřebné ingredience

300g vařených brambor ve slupce,300g pol mouky,100gcukru,80gtuku-héra,2vejce,1pr do pečiva ,kakao. Nápln:2 tvarohy,cukr dle chuti,1 vanil cukr,1žloutek. ---1broskve , Poleva: bílá čokoláda .

Postup přípravy

Uvařené brambory jemně nastrouháme a přidáme mouku, cukr,vejce ,héru,pr do pečiva.uděláme těsto .rozdělíme na pul a do jednoho vmícháme kakao.--Vymažeme a posypeme plech moukou nebo lepší na pečicí papír.Na plech dáme světlé těsto které vyvalíme na velikost plechu.Na těsto natřeme ochucený tvaroh poklademe broskvema a přikryjeme tmavým těstem rovněž vyválený na velikost plechu. a pečeme v předehřáté troubě 45 min . po vychladnutí polijeme bílou čokoládou.---------těsto jak udělám na velikost plechu když mi váleček nevleze. těsto dám na plech a vyválím ho obyčejnou skleničkou na velikost plechu .----pokud mám opět těsto přikrýt na tuže velikost použiju jiný plech a na tom to vyválím a překlopím na připravený plech k pečený.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

wertzuiop 12. 9. 2008, 6:06
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)to vypadá lákavě.... 8o| ;-) (Y) (Y) (Y)
pepebubu 12. 9. 2008, 13:29
@wertzuiop :-) :-) :-) :-) :-) :-)maruško udělej :-p :-$ráda bych ti dala ochutnat ale musí ti vystačit recept. páááá (jazyk) nebo ti ho dovezu jak pojedu kolem. :-$ (hello) (hello) (hello) (hello)
wertzuiop 2. 10. 2008, 10:08
@pepebubu (Y)tak to beru.Ale (pst),at´o tom nikdo neví,jinak by mi ho všichni snědli ;-) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie