Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Šnekouni z listového těsta

0.0
Šnekouni z listového těsta

Potřebné ingredience

listové těsto,salám,sýr,koření,vejce na potření,semínka

Postup přípravy

Vyválíme těsto, poklademe sýrem, salámem, posypeme kořením (náplň a koření můžeme měnit dle chuti a obsahu lednice a spíže), zarolujeme,nakrájíme na kousky, dáme na plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme semínky, upečeme.

***

***

***

***

***

***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ajaapaja 28. 12. 2008, 19:40
Tak konečně na ně zítra dojde.Doufám,že se mi povedou ;-)Čekáme totiž návštěvu a chci udělat k pohoštění něco,co jsem ještě nedělala.Díky za tip!
nobstice 28. 12. 2008, 20:05
@ajaapaja (Y) (Y) (Y) danus neboj,na tom se neda nic zkazit,leda spalit na uhel ;-) ;-) ;-) dovnitr muzes dat cokoliv,co mate radi.mam zkusenost ze z jednoho listoveho testa jich je docela malo,moc rychle mizi.videla jsem i variantu ze testo nezatocis do rolady,ale naplnene jen prehnes napul,nakrajis na prouzky a ty prouzky teprve zatocis.tak vyzkousej oboji a nezapomen fotit :-) :-) :-) :-) at se dilo podari (L) (L) (L)
ajaapaja 29. 12. 2008, 10:41
@nobstice Šnekouni jsou super. |:o)Fotit je ani nemá cenu,vypadají stejně,jako na Tvé fotce.Dělala jsem je do té rolády,druhou variantu jsem nezkoušela.Chuťově jsou výborní a na tácu vypadají skvěle (Y).Díky za recept a polopatický postup (L). (hello)Dana
arabelka 28. 12. 2008, 19:44
@ajaapaja TAKY TO DĚLÁVÁM A NÁVŠTĚVÁM TO MOOOOOC CHUTNÁ |:o) |:o) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie