Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Krůtí řízky s jogurtem

0.0
Krůtí řízky s jogurtem

Potřebné ingredience

Krůtí prsa, jogurt, vejce, sůl, strouhanka, sezam, olej

Postup přípravy

Nakrájíme řízečky, osolíme a vložíme do směsi z jogurtu a vejce. Důkladně obalíme a necháme alespoň 24 hodin odležet. Pak vyjmeme z marinády a neopláchnuté plátky obalíme ve směsi strouhanky a sezamu. Usmažíme. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Mlenka 2. 8. 2007, 12:10
Báječné (L) (L) (L) I nejstarší synátor,který není na maso si pochutnal ;-) Lenka
Zdenikv (upraveno) 13. 11. 2007, 13:47
@Mlenka Díky za pochvalu. Jsem ráda, že chutnalo. Včera jsem je dělala a obalila jsem je v drcených kukuřičných lupíncích a bylo to snad ještě lepší než ve strouhance, doporučuju
Katy9 25. 3. 2007, 9:22
Zdeňko, prosím neupřesnila byste prosím nějak ty poměry??? kolik vajec či jogurtu??? moc díky Katka (F)
Zdenikv 25. 3. 2007, 13:35
@Katy9 Katko, dělala jsem 6 řízečků středně velkých a měla jsem jednu activii (150 ml) a 1 vejce. Marinády bylo akorát a maso bylo krásně křehké a šťavnaté.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie