(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Krůtí řízky s jogurtem
Potřebné ingredience
Krůtí prsa, jogurt, vejce, sůl, strouhanka, sezam, olej
Postup přípravy
Nakrájíme řízečky, osolíme a vložíme do směsi z jogurtu a vejce. Důkladně obalíme a necháme alespoň 24 hodin odležet. Pak vyjmeme z marinády a neopláchnuté plátky obalíme ve směsi strouhanky a sezamu. Usmažíme. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Mlenka
(upraveno)
2. 8. 2007, 12:10
Báječné
I nejstarší synátor,který není na maso si pochutnal
Lenka




nahlásit

Zdenikv
(upraveno)
13. 11. 2007, 13:47
@Mlenka
Díky za pochvalu. Jsem ráda, že chutnalo. Včera jsem je dělala a obalila jsem je v drcených kukuřičných lupíncích a bylo to snad ještě lepší než ve strouhance, doporučuju
nahlásit
Katy9
(upraveno)
25. 3. 2007, 9:22
Zdeňko, prosím neupřesnila byste prosím nějak ty poměry??? kolik vajec či jogurtu??? moc díky Katka

nahlásit

Zdenikv
(upraveno)
25. 3. 2007, 13:35
@Katy9
Katko, dělala jsem 6 řízečků středně velkých a měla jsem jednu activii (150 ml) a 1 vejce. Marinády bylo akorát a maso bylo krásně křehké a šťavnaté.
nahlásit