Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Zapečena tarhona s mletym masom

0.0
Zapečena tarhona s mletym masom

Potřebné ingredience

Pomlete bravčove masko,tarhona,koreniny,šampiony,tvrdy syr,sladka smotana,cibula

Postup přípravy

Masko si podusime na cibulke,pridame koreniny a sol podla chuti,šampiony..Tarhonu si uvarime zvlast. Vymastime si pekač a striedavo prekladame tarhonu s masom,nakoniec zalejeme smotanou a prikryjeme struhanym syrom.Rychlo zapečieme...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marti.om 3. 5. 2015, 12:53
Včera jsem zkusila a výborné. Přidala jsem trochu čubrici a mleté uzené papriky a je to mňamka. Už je pryč, prý mám udělat další pekáč, tak musím nakoupit tarhoňu do zásoby, jelikož máme Lidl z ruky :-) Děkuji za recept (F)
Egreska 3. 5. 2015, 13:31
@marti.om (L) (L) (L) Tarhoňa je výborná príloha aj k duseným mäsám so šťavou,vyskúšajte (Y) (Y)
laskonka333 30. 4. 2015, 10:13
(Y)
Ninouš 28. 4. 2015, 22:48
Tak dnes jsem dělala k večeři-super!!! (Y) :-)Tarhoňu jsem koupila v Lidlu asi za 10kč. (H) Musím přiznat,že jsem to neznala a mile mě překvapilo,jak je jídlo dobré. (clamp) (L)Moc děkuji za recept,příjemná změna v jídelníčku-ukládám recept!!! (jidlo) Jen jsem tarhoňu nevařila,ale opražila na pánvi a pak asi 15min dusila. :-$
Egreska 30. 4. 2015, 20:33
@Ninouš Ninka,som rada že vam chutilo...tarhona sa nevarí ,dusí sa tak ako ryža ,nenapísala som to v recepte zrozumitelne.. (L)
Paluna (upraveno) 11. 4. 2015, 20:37
(Y) (Y) Dnes uvařeno a moc dobré - děkuji za inspiraci
Egreska 19. 4. 2015, 20:04
@Paluna (L) (L)
pafipe 3. 10. 2011, 22:03
Vypadá to moc dobře,ale co je to ta slovenská rýže?Můžu mít klasickou rýži? :-) děkuji za radu Pavla
Egreska 4. 10. 2011, 8:33
@pafipe Pavli nie je to klasická ryža,je to taká drobná cestovina bud podlhovastá alebo okrúhla...s obyčajnou ryžou som to ešte nerobila tak neviem aké to bude *-) http://www.mpc.sk/tarhona
daginek 30. 9. 2011, 17:45
vypadá moc dobře, určitě vyzkouším (F)
hheellaa 12. 11. 2009, 20:56
Tak Marti, dnes jsme měli k večeři a super (Y) (Y) (Y) Vůbec by mne nenapadlo slovenskou rýži zapékat, dělám ji jenom klasicky opraženou a vařenou, jako přílohu. Žampiony jsem nahradila směsí lesních hub a v kombinaci s masem a smetanou to opravdu nemá chybu (clamp) (clamp) Navíc raz dva hotovo a ani nádobí se moc neušpiní ;-) Moc moc díky a myslím, že vám nepíšu naposled (F) Helena
Egreska 12. 11. 2009, 21:01
@hheellaa helenka,som rada ze vam chutilo...a dufam ze sa ešte ozvete.. papa (L)
hheellaa 9. 11. 2009, 20:30
Dobrý den Martuško, máte úžasné recepty (Y) pročítám a slintám ;-) Chci se jen zeptat, jestli jde použít slovenská rýže (i když mám pocit, že na obrázku je ona), protože tarhoňu jsem si letos poprvé přivezla z dovči a k tomu asi 20 balíčků Bušinských těstovin pro manžu a co myslíte že zavařil do polévky jako první...? :'(
Egreska 10. 11. 2009, 8:06
@hheellaa :-D :-D :-D Helenka ,mate šikulku manžela :-) mate pravdu na obrazku je slovenska ryža,prave vtedy som nemala tarhonu..robime z obidvoch,je to v podstate to iste len iny tvar.. budem rada ak vyskušate..a dakujem za pochvalu .. (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie