Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Tiramisu po česku

0.0
Tiramisu po česku

Potřebné ingredience

2 balíčky piškotů, 2 pomazánkové másla, 2 smetany ke šlehání, 200 g moučkového cukru, silná káva, rum

Postup přípravy

Pomazánkové másla, smetany a cukr vyšleháme v krém. Dno nádoby (nejlépe dortová forma) vyložíme piškoty, které jsme předtím namočili v krávě s rumem (poměr je na vás:-)). Na piškoty napatláme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme, navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do ledničky uležet nejlépe 24 hodin. Před podávání posypeme kakaem. Je to opravdu vynikající!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jitule64 1. 6. 2007, 13:46
Taky ho dělám, ale podle tohodle receptíku. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=3016 Rozhodně je jedno, že je tu víc druhů TIRAMISU, je to žrádýlko a mamči mají alespoň na výběr, co se týče surovin. (Y) (Y) (Y) Sákriš!!! Já na něj snad zítra vlítnu! ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L)
petrat 11. 5. 2007, 16:02
nejen že tu je, už je tu nejméně 10x :-) nic to ovšem nemění na tom, že je výborný...
Zuzana.V 11. 5. 2007, 15:03
Dobrý den Sylvie, zrovna jsem chtěla tento receptík přidat na MMB a vidím, že už tu je. Musím potvrdit, že toto Tiramisu je opravdu vynikající (Y) (Y) (Y). Vzkaz pro ostatní maminky, které zatím váhají: vůbec se nebojte toho pomazánkového másla a vyzkoušejte. |:o) |:o) , výsledek stojí za to! (clamp) (clamp) (clamp)
Sylvuša 17. 5. 2007, 22:11
@Zuzana.V Hezký den, Zuzi, díky za upozornění, vůbec jsem si nevšimla, že už tu je ;-). To ale přece vůbec nevadí! Pokaždé mám s ním veliký úspěch :-) :-) :-). Všem maminkám doporučuji!!! (H)
Zuzana.V 1. 6. 2007, 12:27
@Sylvuša Dobrý den, myslela jsem, že je tu právě od Vás (F) (F) (F). A rozhodně je to vynikající dezertík (Y) Mějte se fajn :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie