@ Babicovy dobroty @ Bramborové placky po švýcarsku@

Potřebné ingredience
9 brambor
2 cibule
6 plátků slaniny
2 lžičky másla
kmín, olej, sůl
strouhaná pikantní mozzarella, čedar
2 plátky šunky, rukola
cherry rajčátka
sýr primátor, řeřicha
Postup přípravy
Brambory nastrouháme na hrubším struhadle, osolíme a přidáme najemno nakrájenou cibuli a kmín. Na pánvi rozpálíme slaninu nakrájenou na nudličky a přidáme máslo. Dále na pánev dáme bramborové těsto, které zformujeme na tlustší placku. Pečeme tak dlouho, až je placka z jedné strany dozlatova opečená. Pak ji otočíme, případně doléváme olej. Když je upečená i druhá strana, placku dáme na talíř a ozdobíme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé