Plněná roláda z bůčku

Potřebné ingredience
300 g mletého masa, 1 cibule, 1 vejce, sůl, pepř, majoránka, trochu mléka, strouhanka, 1,20 kg libového bůčku, 200 g godhajského salámu, 3 kyselé okurky, kmín
Postup přípravy
Nejdřív připravíme nádivku. Do mletého masa nastrouháme na hrubém struhadle cibuli, přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku, trochu mléka, strouhanku a pořádně propracujeme. Bůček rozřízneme na větší placku a naklepeme paličkou. Tlusté maso ořežeme a dáme do pekáčku, ve kterém budeme roládu péct. Placku osolíme, opepříme, poklademe plátky godhaje, na něj dáme okurky a potřeme nádivkou. Pořádně zavineme, omotáme nití, osolíme, okmínujeme a dáme na pekáček. Podlijeme vodou a necháme asi hodinku dusit. Pak přendáme do trouby a odkryté dopečeme do zlatova
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé