(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Tangovka jako bublanina

Potřebné ingredience
1 tang ( jahoda, černý rybíz...)
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 prášek do pečiva, 6 vajec, 3/4 hrnku oleje, 3/4 - 1 hrnek mléka
Drobenka: 100g hrubé mouky, 100 g moučkového cukru, 100 g másla, 1 vanilkový cukr, 40 g strouhanky
Postup přípravy
Vzhledem k tomu, že maminka, která tady měla recept na Tngovku jako těsto, recept stáhla a já ho měla napsaný, dovolila jsem si tedy těsto vložit. Bohužel neznám její jmíno, abych ji kontaktovala, tak hold činím, bez jejího vědomí. To ostatní už je můj nápad.
Nejprve spojíme sypké ingredience. Zvlášť ukvedláme olej, vejce, mléko, pak smícháme vše rychle dohromady. Nalijeme na pečící papír, přidáme vypeckované třešně a drobenku a upečeme při 180°C asi 30-35 minut.
Nejprve spojíme sypké ingredience. Zvlášť ukvedláme olej, vejce, mléko, pak smícháme vše rychle dohromady. Nalijeme na pečící papír, přidáme vypeckované třešně a drobenku a upečeme při 180°C asi 30-35 minut.

vypeckované třešně

Připravený koláč k pečení

Takto vypadá pohled při krájení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

agresse
(upraveno)
16. 4. 2008, 16:51
Vyzera nadherne
ale poprosim vas, ake ma pani Iveta P. ID? nemozem ju nikde najst



nahlásit

Karelia
(upraveno)
17. 4. 2008, 21:56
@agresse
Už jsem uveřejnila celý recept i s přípravou těsta.
nahlásit

mamka001
(upraveno)
21. 9. 2007, 9:01


nahlásit

Karelia
(upraveno)
21. 9. 2007, 9:45
@mamka001
Děkuji za pochvalu



nahlásit