Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Jablečná bublanina

0.0
Jablečná bublanina

Potřebné ingredience

8 středně velkých jablek ,8 lžic polohrubé mouky ,8 lžic cukru krupice, 1 kypřící prášek ,50ml oleje, 4 vejce ,tuk a mouka na plech

Postup přípravy

Vejce s cukrem vyšleháme do pěny,potom přidáme olej a mouku s práškem do pečiva. Jablka oloupeme, nakrájíme nebo nastrouháme a vmícháme do těsta.
Vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Bublaninu pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 stupňů C zhruba 30 minut. Můžeme dozdobit šlehačkou.

Na stole se moc neohřála. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

černa hora 3. 3. 2010, 19:28
(Y) (Y) (jablka) (jablka) (Y) (Y)
Ilonáček 2. 3. 2010, 16:27
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Hnědovláska 1. 3. 2010, 19:20
Dobrý nápad,jak spotřebovat jablka (Y) Už nevím,co sněmi a samotné se mi je jíst nechce ,-) A šlehačku si tam dáme určitě ,-) :-p
partlovka 2. 3. 2010, 13:26
@Hnědovláska Hlavně je hrozně rychle udělaná a opravdu moc dobrá (Y) (Y). Na stole vydržela jenom do večera (clamp).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie