(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Jablečná bublanina

Potřebné ingredience
8 středně velkých jablek ,8 lžic polohrubé mouky ,8 lžic cukru krupice, 1 kypřící prášek ,50ml oleje, 4 vejce ,tuk a mouka na plech
Postup přípravy
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny,potom přidáme olej a mouku s práškem do pečiva. Jablka oloupeme, nakrájíme nebo nastrouháme a vmícháme do těsta.
Vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Bublaninu pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 stupňů C zhruba 30 minut. Můžeme dozdobit šlehačkou.
Na stole se moc neohřála. Dobrou chuť.
Vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Bublaninu pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 stupňů C zhruba 30 minut. Můžeme dozdobit šlehačkou.
Na stole se moc neohřála. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

černa hora
(upraveno)
3. 3. 2010, 19:28






nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
2. 3. 2010, 16:27






nahlásit
Hnědovláska
(upraveno)
1. 3. 2010, 19:20
Dobrý nápad,jak spotřebovat jablka
Už nevím,co sněmi a samotné se mi je jíst nechce
A šlehačku si tam dáme určitě




nahlásit

partlovka
(upraveno)
2. 3. 2010, 13:26
@Hnědovláska
Hlavně je hrozně rychle udělaná a opravdu moc dobrá
. Na stole vydržela jenom do večera
.



nahlásit