(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuřecí salát s porkem a hroznovým vínem
Potřebné ingredience
2-3 kytky vařených kuřečích stehen ( může být i jakékoliv jiné maso, my děláme salát z bažanta a je výborný), hrozny, pórek, majonéza, veliký bílý jogurt, ciron. šťáva, mletý cukr, vorčestr, pepř, sůl.
Postup přípravy
Nakrájíme na kousky uvařené maso a pórek. Vypeckujeme hroznoví víno, nakrájíme na půlky, popř na čtvrtiny, přidáme jogurt a majonézu a zamícháme. Pak dle chuťi dáme citron.šťávu, cukr, vorčestr, sůl a pepř.
Podáváme s bílým i tmavým pečivem.
Podáváme s bílým i tmavým pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sikinsyn
(upraveno)
13. 8. 2010, 17:11


nahlásit