Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 32 návštěvníků)

KUŘECÍ ŘÍZKY ZAPEČENÉ S BROSKVÍ, ŠUNKOU A SÝREM - OBR DOBROTA

0.0
KUŘECÍ ŘÍZKY ZAPEČENÉ S BROSKVÍ, ŠUNKOU A SÝREM - OBR DOBROTA

Potřebné ingredience

KUŘECÍ ŘÍZKY ¨(DLE POČTU STRÁVNÍKŮ), SŮL, PEPŘ, PROVENSÁLSKÉ KOŘENÍ, GRILOVACÍ KOŘENÍ, KOMPOTOVANÉ BROSKVE PŮLKY, PLÁTKY ŠUNKY, PLÁTKY SÝRA, SMETANA

Postup přípravy

MASO LEHCE NAKLEPEME, OSOLÍME, OPEPŘÍME A PŘIDÁME OSTATNÍ KOŘENÍ LEHCE, OPEČEME ZPRUDKA NA OLEJI, PŘIPRAVÍME SI ZAPÉKACÍ MISKU, DO KTERÉ OPEČENÉ ŘÍZKY NASKLÁDÁME VEDLE SEBE, NA KAŽDÝ PLÁTEK DÁME PŮLKU BROSKVE PLÁTEK ŠUNKY A PLÁTEK SÝRA, ZAKAPEME TROŠKOU ŠŤÁVY Z BROSKVÍ A ZALIJEME SMETANOU DO KTERÉ MŮŽEME ROZMÍCHAT TŘEBA NĚKTEROU SMĚS SÝROVOU NA ZAPÉKÁNÍ OD MAGGI, ČI VITANY JE TO JEDNO, ALE POKUD NEMÁME, STAČÍ JEN SMETANA, POTÉ DÁME PÉCT NA 185 °C CCA NA PŮL HODINY A JE HOTOVO, JAKO PŘÍLOHA JE NECHUTNĚJŠÍ OPEČENÝ BRAMBOR ČI HRANOLKY...PŘEJI DOBROU CHUŤ

TAKTO VYPADÁ PO UPEČENÍ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie