Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bramborák bez brambor

0.0
Bramborák bez brambor

Potřebné ingredience

maso( dělala jsem i s vepřového i s kuřecího), vajíčka, sůl, česnek, majoránka, mouka nebo strohanka, olej na smažení

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé nudličky, dáme do mísy, osolíme, přidáme prolisovaný česnek, majoránku, vejce podle potřeby a aby se to spojilo přidáme ještě trochu mouky nebo strouhanky (zkoušela jsem obojí a mě chutná víc se strouhankou). Uděláme směs jako na bramborák a smažíme malé placičky. Po vyndání z pánve nechávám na ubrousku, abych se odsál přebytečný tuk. Jako příloha se chodí čerstvá i sterilovaná zeleninka, chleba i brambory. Bohužel jsem to včera nestihla vyfotit, protože mi to snědli.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kikimama 1. 10. 2010, 11:17
:-o :-o tak to musím vyzkoušet, bramboráky já ráda (Y) (Y)
Blanka.M. 5. 10. 2010, 9:00
@kikimama Zkuste to a uvidíte, je to opravdu dobré... (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie