(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bramborák bez brambor
Potřebné ingredience
maso( dělala jsem i s vepřového i s kuřecího), vajíčka, sůl, česnek, majoránka, mouka nebo strohanka, olej na smažení
Postup přípravy
Maso nakrájíme na malé nudličky, dáme do mísy, osolíme, přidáme prolisovaný česnek, majoránku, vejce podle potřeby a aby se to spojilo přidáme ještě trochu mouky nebo strouhanky (zkoušela jsem obojí a mě chutná víc se strouhankou). Uděláme směs jako na bramborák a smažíme malé placičky. Po vyndání z pánve nechávám na ubrousku, abych se odsál přebytečný tuk. Jako příloha se chodí čerstvá i sterilovaná zeleninka, chleba i brambory. Bohužel jsem to včera nestihla vyfotit, protože mi to snědli.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kikimama
(upraveno)
1. 10. 2010, 11:17




nahlásit

Blanka.M.
(upraveno)
5. 10. 2010, 9:00
@kikimama
Zkuste to a uvidíte, je to opravdu dobré...



nahlásit