Slaný závin z listového těsta

Potřebné ingredience
Balíček listového těsta, šunku, tvrdý sýr, niva, vajíčka, zeleninu, žampiony, sůl, podravka
Postup přípravy

Na rozválené těsto pokladu šunku a nakrájený tvrdý sýr

Připravím si mýchaná vajíčka do kterých dám vše, co najdu v lednici.Navíc i žampiony, hrášek a trochu mražené zeleniny, abych dosáhla barevnosti. Osolím. Rozetřu směs na šunku a sýr a nakonec dám nivu.

Svinu do závinu a potřu vajíčkem a jemně popráším podravkou. Chvilku před dopečením potřu olivovým olejem.

Na konec papáme. Je dobrý jak teplý, tak i studený. Bohužel ale málokdy vydrží pořádně vychladnout. Jen se po něm zapráší.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
