Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zavařeniny

Přidat recept
ZAVAŘENINY
kečup

kečup

Potřebné ingredience

4 kg rajčat,8 velkých nebo 10-12 malých cibuli, 2 dcl octu, 4 polévkové lžíce soli a sladké ml. papriky, 1 kávová lžička skořice, pepře a zázvoru, 3 kávové lžičky hořčičného semene. 12 hřebíčku, 8 zrnek nového koření, 4 bobkové listy.

Postup přípravy

Vše vaříme 2,5 - 3 hodiny, před dovařením přidáme 24 dkg cukru. Vybereme bob. listy a obsah rozmixujeme i s ostatním kořením. Pak propasírujeme plníme do skleniček. Nakonec…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
Výborný kečup

Výborný kečup

Potřebné ingredience

25 dkg jablek 25dkg cibule 2 kg rajčat 1,5 dcl octu 8% 1 dcl vody / raději méně, já někdy nedávám vůbec, záleží na tom jaké jsou rajčata/ 1 lžíci soli 15 dkg cukru 2 - 5 feferonek trochu mleté skořice a několik hřebíčku

Postup přípravy

Jablka, cibuli a rajčata nakrájet a rozvařit. Pak rozmixovat a propasyrovat.Teď teprve přidat ostatní přísady a ještě povařit. Délka vaření záleží na rajčatech, kolik obsahovaly…

Zobrazit více...

Kategorie