Polévka Minestrone s kapáním
Potřebné ingredience
Mražená zelenina, máslo, zeleninový bujon,sůl, pepř,uzenina nebo zbytky vařeného,pečeného masa, sýr Kapání: 1 vejce,polohrubá mouka,1 lžíce mléka,sůl
Postup přípravy
Na másle osmahneme zeleninu,zalijeme vodou,přidáme zeleninový bujon,sůl,pepř. Ke konci vaření přidáme uzeninu nebo maso a přes vidličku vlijeme kapání. Krátce ještě povaříme. Na…
Kuřecí polévka s rýží
Potřebné ingredience
Kuřecí díly na polévku, mražená zelenina dle chuti, sůl, pepř, slepičí bujon, rýže, maggi
Postup přípravy
Kuřecí díly si uvaříme v osolené vodě. Vyndáme a obereme maso. Vývar přecedíme, přidáme bujon,sůl, pepř,rýži, mraženou zeleninu a obrané maso. Povaříme do změknutí zeleniny a…
Česnečka od tchýně
Potřebné ingredience
Brambory,majoránku,kmín,sůl,česnek,2 kostky bujonu,1 vejce,olej,maggi.
Postup přípravy
Do studené vody dáme brambory nakrájené na kostičky, majoránku, kmín, sůl, 2 kostky bujonu a lžíci oleje.A vaříme do změknutí brambor.
Až brambory změknou přidáme prolisovaný…