DORTY
Zobrazit více...
Víla Winks
Potřebné ingredience
korpus, krém, marcipán
Postup přípravy
klasický korpus s čokoládovým krémem, potaženo marcipánovou hmotou, barveno gelovkami. Váha cca 1,2 kg
DORTY
Zobrazit více...
Lev Alex
Potřebné ingredience
mramorový korpus, čokoládový krém, proloženo banány.
Postup přípravy
Potah mléčný marcipán, barveno práškovými barvami a gelovkami Wilton.
DORTY
Foťák
Potřebné ingredience
Foťák potažen gumopastou (už ji nikdy nekoupím), spodní dort mléčná hmota. Za inspiraci moc děkuji Radune (snad to píšu dobře - pracovala jsem dle jejího postupu zde uvedeném)
DORTY
Kouzelná školka
Potřebné ingredience
KLasika korpus, banány a čokokrém, váha cca 2,30 kg