XXXL Prsa
Potřebné ingredience
ještě že tu zuzaa ID 511 máme :-))
DÍKY DÍKY DÍKY - čistokrevně jsem je okopírovala...až se za to pomalu stydím :o)
Postup přípravy
rozkaz zněl jasně...měly to být pořádný kozy...3kg živý váhy :-))
je to pravděpodobně poslední velikost
Pařížský dort .....tak trošku jinak :-)
Potřebné ingredience
korpus a pařížská smetana od zdenky r. ID79855
Dortík na přání - růžičky z modelovací čokoládky
Potřebné ingredience
a-z
Postup přípravy
měl mít hodně tvarohového krému, hodně čokoládky, hodně paříže, hodně oříšků......tak snad budou spokojeni :-)
Šlehačkový dortík s pomerančovým krémem.......
Potřebné ingredience
prý byl dobrý :-))
Postup přípravy
byla to rychlovka - v 10 jsem pekla korpus a ve dvě jsme šli popřát :-)
Dort pro zapřísáhlého slávistu
Potřebné ingredience
figura - 2 pokus...lepším se :-) snad :-))
Dort k 50.
Potřebné ingredience
drzost k modelování postavy - nemám na to vlohy :o/ mohla bych tvořit max wodoo
Postup přípravy
představ si jak vypadá dědy zahrada, oblíbená sekačka a hurá do toho :-))
První pokusy....
Potřebné ingredience
dva drahouškové co mají svátek :-)
Postup přípravy
pavoučí je potahovaný falešným marcipánem a roládka s pařížskou šlehajdou
Čokoládové modelovací hmoty
Potřebné ingredience
Horka modelovaci cokolada:
200 gramu horke cokolady
1/4 hrnku bileho kukuricneho sirupu----------
Polosladka modelovaci cokolada:
200 gramu polosladke cokolady
3 a 1/4 - 4 polevkove lzice bileho kukur. sirupu ----------
Mlecna modelovaci cokolada:
200 gramu mlecne cokolady
2 a 1/2 - 3 polevkove lzice kukuricneho sirupu ----------
Bila modelovaci cokolada:
200 gramu bile cokolady
1 a 1/2 - 2 polevkove lzice kukur. sirupu
Postup přípravy
Rozlamanou cokoladu jsem rozpustila ve vodni lazni ne nad vrouci, ale horkou vodou. Udelala jsem to tak, ze jsem pockala az se voda zacne varit, vypla jsem ji a pak tam dala…