Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
XXXL Prsa

XXXL Prsa

Potřebné ingredience

ještě že tu zuzaa ID 511 máme :-))
DÍKY DÍKY DÍKY - čistokrevně jsem je okopírovala...až se za to pomalu stydím :o)

Postup přípravy

rozkaz zněl jasně...měly to být pořádný kozy...3kg živý váhy :-))
je to pravděpodobně poslední velikost

Zobrazit více...
DORTY
Pařížský dort .....tak trošku jinak :-)

Pařížský dort .....tak trošku jinak :-)

Potřebné ingredience

korpus a pařížská smetana od zdenky r. ID79855

Postup přípravy

díííky Zdeni :-)

Zobrazit více...
DORTY
Raffaello dort

Raffaello dort

Potřebné ingredience

zuzaa ID 511

Postup přípravy

byl NAPROSTO VYNIKAJÍCÍ díííky za inspiraci

Zobrazit více...
DORTY
Dortík na přání - růžičky z modelovací čokoládky

Dortík na přání - růžičky z modelovací čokoládky

Potřebné ingredience

a-z

Postup přípravy

měl mít hodně tvarohového krému, hodně čokoládky, hodně paříže, hodně oříšků......tak snad budou spokojeni :-)

Zobrazit více...
DORTY
Šlehačkový dortík s pomerančovým krémem.......

Šlehačkový dortík s pomerančovým krémem.......

Potřebné ingredience

prý byl dobrý :-))

Postup přípravy

byla to rychlovka - v 10 jsem pekla korpus a ve dvě jsme šli popřát :-)

Zobrazit více...
DORTY
Dort pro zapřísáhlého slávistu

Dort pro zapřísáhlého slávistu

Potřebné ingredience

figura - 2 pokus...lepším se :-) snad :-))

Postup přípravy

zítra pofrčí do světa :-) snad se bude líbit...

Zobrazit více...
DORTY
Dort k 50.

Dort k 50.

Potřebné ingredience

drzost k modelování postavy - nemám na to vlohy :o/ mohla bych tvořit max wodoo

Postup přípravy

představ si jak vypadá dědy zahrada, oblíbená sekačka a hurá do toho :-))

Zobrazit více...
DORTY
První pokusy....

První pokusy....

Potřebné ingredience

dva drahouškové co mají svátek :-)

Postup přípravy

pavoučí je potahovaný falešným marcipánem a roládka s pařížskou šlehajdou

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládové modelovací hmoty

Čokoládové modelovací hmoty

Potřebné ingredience

Horka modelovaci cokolada:
200 gramu horke cokolady
1/4 hrnku bileho kukuricneho sirupu----------




Polosladka modelovaci cokolada:
200 gramu polosladke cokolady
3 a 1/4 - 4 polevkove lzice bileho kukur. sirupu ----------







Mlecna modelovaci cokolada:
200 gramu mlecne cokolady
2 a 1/2 - 3 polevkove lzice kukuricneho sirupu ----------




Bila modelovaci cokolada:
200 gramu bile cokolady
1 a 1/2 - 2 polevkove lzice kukur. sirupu

Postup přípravy

Rozlamanou cokoladu jsem rozpustila ve vodni lazni ne nad vrouci, ale horkou vodou. Udelala jsem to tak, ze jsem pockala az se voda zacne varit, vypla jsem ji a pak tam dala…

Zobrazit více...

Kategorie