HOVĚZÍ MASO
Zobrazit více...
Pečený bůček,špenát a knedlík
Potřebné ingredience
Bůček,sůl,kmín,česnek,cibile,voda..špenát:špenát 450g,cibule,česnek,olej,sůl,2lžícehl.mouka,2vejce...knedlík je kupovaný...:)
Postup přípravy
Bůček vložíme na pekáč,můžeme propíchat trošku kůži aby to mastné vyteklo ven během pečení,osolíme,pokmínujeme,dáme česnek s cibulí,podlijeme a vložíme do vyhřáté trouby.Pečeme…
HOVĚZÍ MASO
Zobrazit více...
HOVĚZÍ PTÁČEK S JASMÍNOVOU RÝŽÍ
Potřebné ingredience
Hovězí plátky,vejce,párek,cibule,okurka,andlická slanina,olej,jasmínová rýže
Postup přípravy
maso naklepeme,osolíme,malinko opepříme,na to vložíme uvařené vejce na tvrdo,rozpůlenou kyselou okurku,kousek cibule,plátek párku a anglické slaniny,zabalíme a dáme do hrnce s…