VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Maso na zelenině
Potřebné ingredience
Vepřové nebo hovězí maso, kořenová zelenina, sůl, pepř, kari, máslo
Postup přípravy
Maso pokrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky nebo kostky a na másle ji opečeme dočervena. Přidáme maso, trochu kari a dusíme,…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřové maso v zelenině
Potřebné ingredience
600 g vepřového masa, 2 cibule, 3 papriky, 4 rajčata, 2 mrkve, sůl, provensálské koření, pepř, olej
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky, smícháme se 3 lžícemi oleje a necháme v chladu odležet aspoň hodinu (lépe přes noc). Rajčata nakrájíme na kousky, papriky na nudličky, mrkev na kolečka.…