Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
PRADĚDOVO TAJEMSTVÍ

PRADĚDOVO TAJEMSTVÍ

Potřebné ingredience

asi 6 vepřových kotlet bez kosti, 2 cibule, 2 rajčatové protlaky, 1 velké zeleninové lečo (HAMÉ ), 6 stroužků česneku asi tak 1 a 1/2 dcl světlého piva, sůl, pepř, oregáno, niva

Postup přípravy

Kotlety naříznout, osolit a opepřit. Cibuli nakrájet na jemno a orestovat, přidat kotlety a opékat do zmněknutí. Kotlety vyndáme a do zbylého výpeku dáme asi 6 lžic protlaku, lečo…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SRBSKÉ RIZOTO

SRBSKÉ RIZOTO

Potřebné ingredience

1/2 kg vepřového plecka, 2 středně velké cibule, 2 rajčatové protlaky, 1 zeleninové lečo ( HAMÉ ), 20 dkg sýru na strouhání, 4 varné sáčky rýže

Postup přípravy

Jemně nakrájenou cibuli orestovat na oleji, přidat 2 rajčatové protlaky a nechat je chvilku ( vyprskat ). Pak přidat na malinký kousky nakrájené maso, které osolíme a opepříme.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ŘEZANKA

ŘEZANKA

Potřebné ingredience

asi 3/4 kg kýty, cibule, česnek, lečo, kečup a koření,cikánská omáčka

Postup přípravy

Maso z kýty nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji zpěníme asi 4 cibule nakrájený na kolečka + asi 3 stroužky česneku.Přidáme maso, sůl, pepř, mletou papriku a sojovou omáčku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na kunovjance

Kotlety na kunovjance

Potřebné ingredience

6 kotlet, 2 kunovjanky, 1 smetana ke šlehání, trochu másla, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso nařízneme a naklepeme, osolíme a opepříme. Do pekáčku dáme 1 kunovjanku, položíme kotlety na ně další kunovjanku a zalijeme smetanou, ale pozor musí být minimálně 30%, aby se…

Zobrazit více...

Kategorie