VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Zapečené vepřové maso s česnekem, hořčicí na jednom…
Potřebné ingredience
700 g vepřového masa, 1 lžíce hořčice, 4 stroužky česneku, 1 kelímek smetany, 0,5 l vody, Čerstvá petrželka, olej, Sůl, Pepř
Postup přípravy
Maso osolte a opepřete. Krátce osmahněte na rozpáleném oleji. Tak 5 minut.Poté přilijte vodu a duste 20 minut pod pokličkou. Poté přemístěte směs do pekáče.Smíchejte hořčici,…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Moravský závitek
Potřebné ingredience
4 plátky krkovice, 4 plátky anglické slaniny, libový točený salám, plnotučná hořčice, sůl, pepř, drcený kmín, staročeské a grilovací koření, 3 stroužky česneku.
Postup přípravy
Postup:
plátky masa naklepeme, osolíme a okořeníme dle chuti. Jednu stranu potřeme hořčicí,položíme plátek slaniny a špalíček salámu. Zavineme a spíchneme jehlou. Dáme do…