Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ PEČENÉ MASO +++

VEPŘOVÉ PEČENÉ MASO +++

Potřebné ingredience

VEPŘOVÉ MASO NA PEČENÍ, CIBULE, SŮL, MLETÝ KMÍN, KOŘENÍ : VEPŘOVÁ PEČENĚ, HOUBY, ČESNEK, SLADKÁ PAPRIKA,GRILOVACÍ KOŘENÍ,

Postup přípravy

Maso osolíme, posypeme vepřovou pěčení + veškeré koření a necháme 1/2 hodinky odpočnout aby se vtáhlo koření do masa.Potom si do zapíkací misky dáme na plátky česnek ,cibuli…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ MASO S HOUBAMA V JEDNOM HRNCI +++

VEPŘOVÉ MASO S HOUBAMA V JEDNOM HRNCI +++

Potřebné ingredience

vepřové maso -kotleta kýta nebo krkovička, sůl, mletý kmín, paprika sladká, cibule, masox, podravka( nemusí být ), hřibky mražené + žampiony , hladká mouka + voda, grilovací koření,

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibuli ,cibuli dáme bokem a orestujem naklepané solené a opepřené maso ,orestujem z obou stran přidáme masox a veškeré koření podlijeme vodou přidáme houby…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
NALOŽENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK - DOBRÝ NA SVAČINU +++

NALOŽENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK - DOBRÝ NA SVAČINU +++

Potřebné ingredience

VEPŘOVÝ BŮČEK, SŮL, BOBKOVÝ LIST, NOVÉ KOŘENÍ, PEPŘ, GRILOVACÍ KOŘENÍ.

Postup přípravy

Bůček hodně osolíme,načesnekujem a propýcháme naložíme do sáčku s 1 dcl převařené vody zavážeme aby tam nebyl vzduch dáme do lednice asi na týden. Potom ze sáčku vyndáme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PŘÍRODNÍ MASO NA HOUBÁCH +++

PŘÍRODNÍ MASO NA HOUBÁCH +++

Potřebné ingredience

VEPŘOVÉ MASO - KOTLETA KRKOVIČKA NEBO KÝTA, SŮL, SÁDLO NEBO OLEJ , HOUBY, HLADKÁ MOUKA, GRILOVACÍ KOŘENÍ, ČESNEK, MASOXU KOUSEK MLETÝ KMÍN, MŮŽETE PŘIDAT VAŘENÉ VEJCE,SALÁM NA KOSTIČKY,OKURKU NA KOSTIČKY.

Postup přípravy

ROZPUSTÍME SÁDLO PŘIDÁME NAKLEPANÉ A OKOŘENĚNÉ V HLADKÉ MOUCE OBALENÉ MASO A OPEČEME JE Z OBOU STRAN.MASO VYJMEME DÁME DO ZAPÉKACÍ MYSKY.NA ZBYLÉM SÁDLE RESTUJEME CIBULI NA…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
NALOŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA  NA OSLAVY A DOVOLENOU +++

NALOŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA NA OSLAVY A DOVOLENOU +++

Potřebné ingredience

5 ŘÍZKŮ - LIBOVÉHO MASA ( NAKLEPEME, ) 2 VEJCE, 1 MALÁ LŽÍCE WORČESTRU, 1 MALÁ LŽÍCE PLNOTUČNÉ HOŘČICE, 1 MALÁ LŽÍCE MAGI, 1/2 LŽIČKY SOLI NA TO MNOŽSTVÍ, 1 LŽÍCE SOLAMYLU, PEPŘ, 2 STROUŽKY ČESNEKU.

Postup přípravy

NALOŽIT NA 2 -5 DNÍ,ALE STAČÍ JEN DO RÁNA TAKY JSEM TO TAK MĚLA NALOŽENÉ. JÁ NAKLÁDÁM JEN NA DVA DNY. SMAŽIT NA OLEJI.
PŘÍLOHA : BRAMBORY, HRANOLKY atd.+ zeleninová obloha

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZAPEČENÉ BRAMBORY S MASEM  -  DĚLAL MANŽEL +++

ZAPEČENÉ BRAMBORY S MASEM - DĚLAL MANŽEL +++

Potřebné ingredience

Brambory,vepřové maso, sůl, pepř, grylovací koření, smetana stačí půlka krabičky,sádlo na vymaštění pekáčku.

Postup přípravy

Nejprve vymažeme pekáček potom do pekáčku naskládáme nakrájené brambory na plátky, potom na brambory naskládáme naklepané a okořeněné maso, znova brambory a zalejem smetanou stačí…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nebo hovězí  maso v kapustě +++

Vepřové nebo hovězí maso v kapustě +++

Potřebné ingredience

50 dkg Vepřové nebo hovězí maso, sádlo,1 cibule,sůl,hladká mouka,1-2 stroužky česneku,1 sáček kapusty,15 dkg slaniny.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky.Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme dorůžova,přidáme nakrájené maso,orestujem,osolíme, zalijeme vodou a dusíme.Když je maso poloměké přidáme spařenou…

Zobrazit více...

Kategorie