Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
ZBYTKY

ZBYTKY

Potřebné ingredience

vepřové a krůtí maso,koření, vypečená šťáva,hrášek ze zahrádky,česnekový olej.

Postup přípravy

zbylé maso nakrájíme na kousky,opčeme na oleji,přidáme výpek,hrášek akořeníme.
podáváme s brambor.kaší.
dobrou chuť

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA

VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA

Potřebné ingredience

žebra,koření nahrin,česnek.

Postup přípravy

naložená žebra necháme přes noc odležet.pečeme v rozehřáte troubě asi 1,5 hoďky.
dobrou chuť.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÁ PANENKA alááá salátek

VEPŘOVÁ PANENKA alááá salátek

Potřebné ingredience

vepřová panenka,ledový salát,papriky,bylinková sůl,pepř sedmi barev,kopr,zelený hrášek ze zahrádky,citron a citronový olej.

Postup přípravy

maso okořeníme a zprudka opečeme na citronovém oleji.ke konci přidáme nasekaný kopr a kuličky hrášku.ledový salát a papriky nakrájíme,pokapeme citronem a podáváme s masíčkem.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ NA ŠALVĚJI A MEDU + RYCHLÉ ZELÍ

VEPŘOVÉ NA ŠALVĚJI A MEDU + RYCHLÉ ZELÍ

Potřebné ingredience

vepřové plátky,šajvěj,med,drcený zelený pepř,hl.mouka,sůl,cibule,sterilované zelí,hotové bramborové knedlíky.

Postup přípravy

maso osolíme,opepříme,posypeme nasekanou šalvějí a obalíme v mouce.opečeme na oleji a ke konci na plátku necháme rozpustit trošku medu.
cibulku nakrájíme,necháme hodně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VAJÍČKOVÁ SEKAČKA

VAJÍČKOVÁ SEKAČKA

Potřebné ingredience

mleté maso,vejce,uvařené vejce,strouhanka,česnek,sůl,koření,anglická slanina.

Postup přípravy

smícháme klasickým způsobem a směsí obalíme uvařené vajíčko .upečeme do zlatova a nakonec pečení přidáme plátky slaniny.
dobrou chuť

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KULIČKY Z MLETÉHO MASA

KULIČKY Z MLETÉHO MASA

Potřebné ingredience

mleté maso,vejce,česnek,kostičky rohlíků,sůl a strouhanka.

Postup přípravy

maso osolíme,přidáme česnek,vejce a rohlíky,promícháme a tvoříme kuličky,které obalíme ve strouhance.smažíme na oleji.
podáváme s čerstvou cibulkou,hořticí,okurkem a chlebem.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY- hotovo za 5 minut :-)

PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY- hotovo za 5 minut :-)

Potřebné ingredience

hotové bramb.knedlíky,sklenice červeného zelí a cibule.

Postup přípravy

firma LEF dělá opravdu výborné knedlíky hodně naplněné masem.stačí 5 minut na pařáčku.
na oleji osmažíme cibulku a přidáme okapané červené zelí.restujeme 5 minut a osolíme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
UZENÁ KRKOVIČKA

UZENÁ KRKOVIČKA

Potřebné ingredience

masíčko,cibule,koření,podravka,česnek.

Postup přípravy

vše uvaříme v papiňáku a podáváme s jakoukoliv oblohou a brambůrkama vařenýma ve šlupce opečenýma na pánvi.dobrou chuť

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SEGEĎÁK

SEGEĎÁK

Potřebné ingredience

vepřové maso,my používáme krkovičku,cibule,kysané zelí,olej,sladká paprika,sůl,masox,hl.mouka a zakys.smetana.

Postup přípravy

maso orestuju na cibulce,přidám propláchnuté zelí,masox,posypu paprikou,mírně osolím a dusím do měkka.poté zahustím hl.moukou,chviličku povařím a do hotového gulášku přidám…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ČESNEKAJDA s BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

ČESNEKAJDA s BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

Potřebné ingredience

používám krkovičku,smetanu,hl.mouku,česnek,kmín,sůl a pepř

Postup přípravy

masíčko nakrájím na malé kostky,orestuju,okořením,podliju vodou a dusím do měkka.potom zaliju smetanou rozšlehanou s moukou,krátce povařím a nakonec přidám rozmačkaný česnek.moc…

Zobrazit více...

Kategorie