Rybí karbanátky
Potřebné ingredience
1 kg vykostěného kapra /může se dát i jiná ryba třeba treska,okoun,..../ sůl,pepř citron majoránka česnek 200 g anglické slaniny 1 rohlík trochu šlehačky trochu strouhanky
Postup přípravy
Kapří maso semeleme na masovém strojku,spolu s anglickou slaninou,nakonec semeleme 1 rohlík,abychom dostali vše z mlýnku ven,dáme do misky,přidáme majoránku,pokapeme trochu…
Vynikající zapečené rybičky
Potřebné ingredience
1,5 kg brambor vařených ve slupce 250 g krabích tyček 300 g ryb /aljašská treska,okoun,filé,.../ 2 cibule kopr /nejlépe čerstvý/ drcený kmín,sladká paprika sůl,pepř 200 ml smetany 1 vejce alobal
Postup přípravy
Uvaříme brambory ve slupce,oloupeme pokrájíme na kolečka a dáme do pekáčku,osolíme,opepříme,okmínujeme,opaprikujeme a poklademe krabími tyčkami a na kousky velké jako krabí tyčky…