ZVĚŘINA
Zobrazit více...
Poněšický guláš
Potřebné ingredience
50dkg jeleního masa,5 dkg másla,cibule,2 lžíce mleté papriky,pepř,sůl,tymián,drcený kmín,feferonky,hl.mouka na zahuštění
Postup přípravy
Na másle zpěníme cibulku,zasypeme paprikou,dáme maso,orestujeme.Přidáme drcený kmín,tymián,pepř,feferonku,osolíme,podlijeme.Zahustíme ,povaříme
ZVĚŘINA
Zobrazit více...
Guláš z jelena
Potřebné ingredience
máslo,cibuli,anglická,sůl,směs na divočinu,kmín,samozřejmě maso
Postup přípravy
Na másle jsem osmahla cibuli s angl.,přidala osolené okořeněné maso,kmín, opekla a podlila vodou.Ke konci jsem dala drobet kečupu,zahustila a povařila.