Ovocné srdce
Postup přípravy
Byl moc dobrý,ale bohužel jsem neměla čerstvé ovoce,tak jsem tam dala kompotované a trochu šťávička takla :-(
Tatranka
Potřebné ingredience
Korpus:10vajec,250g cukru moučka,250g cukru písek,500g hrubé mouky a 13lžic vody - ušlehat sníh,ušlehat vejce+cukry+vodu do pěny,přimíchat mouku a nakonec sníh.Nalít na velký vysoký plech a upéct.Pak rozkrojit napůl,proříznoot a promazat čoko krémem Dr.Oetker,naskládat na sebe,vršek potřít vanilkovým krémem Dr.Oetker,strany čoko krémem.Udělat šráfky a položit marcipánový oříšek. Marcipán:200g cukru moučka,200g sušeného mléka,30g ztuž.tuku,1lžička medu,mandlové aroma,4-5lžiček vody,barvivo
Postup přípravy
Taková rychlovka pro manžela - on strašně rád tatranečky ke kafíčku
Teletabies
Postup přípravy
Naše Janča měla období,kdy je milovala,tak měla z dortu velkou radost
Schody
Postup přípravy
Na postavičky jsem si netroufla,tak jsem je nechala udělat v cukrárně a zrovna dvakrát jsem spokojená nebyla,růže jsem ale už dělala sama