DORTY
Hnědáček potřetí
Potřebné ingredience
Mramorový korpus (klasika/růžová), vanilkový krém, bez ovoce
DORTY
Zobrazit více...
Víla Winks
Potřebné ingredience
korpus, krém, marcipán
Postup přípravy
klasický korpus s čokoládovým krémem, potaženo marcipánovou hmotou, barveno gelovkami. Váha cca 1,2 kg
DORTY
Zobrazit více...
Lev Alex
Potřebné ingredience
mramorový korpus, čokoládový krém, proloženo banány.
Postup přípravy
Potah mléčný marcipán, barveno práškovými barvami a gelovkami Wilton.
OVOCE
Zobrazit více...
Labuť z jablíčka
Potřebné ingredience
Jablko, čím vybarvenější, tím lépe - labuť celkově lépe vynikne, slabý, ostrý nožík
Postup přípravy
jablko seřízneme aby stálo, odřezky schováme na krk. Opatrně vyřízneme křídla, která poskládáme do sebe a nakonec uděláme výřezem krk. Celková doba přípravy zabere asi 4 minuty.