Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Hnědáček potřetí

Hnědáček potřetí

Potřebné ingredience

Mramorový korpus (klasika/růžová), vanilkový krém, bez ovoce

Postup přípravy

Potah mléčná hmota, váha cca 3,4 kg

Zobrazit více...
DORTY
Postel

Postel

Potřebné ingredience

mramorový korpus, čokokrém + banány

Postup přípravy

potah - marcipán, váha 1,3 kg

Zobrazit více...
DORTY
Víla Winks

Víla Winks

Potřebné ingredience

korpus, krém, marcipán

Postup přípravy

klasický korpus s čokoládovým krémem, potaženo marcipánovou hmotou, barveno gelovkami. Váha cca 1,2 kg

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
Sólo pro okurku a mrkev :-)

Sólo pro okurku a mrkev :-)

Potřebné ingredience

Okurka, mrkev

Postup přípravy

prokrojit a poskládat do sebe :-)

Zobrazit více...
DORTY
Lev Alex

Lev Alex

Potřebné ingredience

mramorový korpus, čokoládový krém, proloženo banány.

Postup přípravy

Potah mléčný marcipán, barveno práškovými barvami a gelovkami Wilton.

Zobrazit více...
OVOCE
Labuť z jablíčka

Labuť z jablíčka

Potřebné ingredience

Jablko, čím vybarvenější, tím lépe - labuť celkově lépe vynikne, slabý, ostrý nožík

Postup přípravy

jablko seřízneme aby stálo, odřezky schováme na krk. Opatrně vyřízneme křídla, která poskládáme do sebe a nakonec uděláme výřezem krk. Celková doba přípravy zabere asi 4 minuty.

Zobrazit více...
DORTY
Banjo

Banjo

Potřebné ingredience

xx

Postup přípravy

xx

Zobrazit více...
DORTY
Jack Sparow

Jack Sparow

Potřebné ingredience

klasický korpus, mléčná hmota, čokokrém

Postup přípravy

xxx

Zobrazit více...
DORTY
Soptík

Soptík

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, čokokrém, marmeláda

Postup přípravy

potah mléčná hmota

Zobrazit více...
DORTY
Spiderman

Spiderman

Potřebné ingredience

korpus, marmeláda, mléčný marcipán

Postup přípravy

xxx

Zobrazit více...

Kategorie