Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Polévky

Přidat recept
POLÉVKY
květáková testovací

květáková testovací

Potřebné ingredience

květák, voda,

Postup přípravy

uvaříme rozmixujeme test test test

Zobrazit více...
POLÉVKY
Nejlepší boršč s hovězím masem

Nejlepší boršč s hovězím masem

Potřebné ingredience

hovězí maso 350 g - 500 g, bobkový list 2 ks, černý pepř 2 kuličky, nové koření 2 kuličky, středně velká řepa 2 ks, mrkev 1 ks, čtvrt celeru 1 ks, cibule 1 ks, rajčatový protlak 1 lžíce, bílé zelí 200 g, máslo 30 g, ocet 3lžíce , cukr 3lžíce, hladká mouka 2lžíce, zakysaná smetana, nasekaná pažitka

Postup přípravy

Připravte si tři hrnce. Omyté maso vložte do hrnce se studenou vodou, přidejte bobkové listy, nové koření a pepř. Pomalu vařte, až bude maso měkké.
Zatímco se maso vaří,…

Zobrazit více...

Kategorie