Zobrazit přihlášovací formulář
RÝŽE A TĚSTOVINY
Výborná omáčka na těstoviny

Výborná omáčka na těstoviny

Potřebné ingredience

20dkg gothaje
2 cibule
2 protlaky
1 masox
trochu cukru
mouku+ vodu na zahuštění

Postup přípravy

Salám a cibil nakrájemíme na kostičky a opečeme na oleji. Vložíme masox a podlijeme 1/2 hrnku vody. Poté přidáme protlaky, ochutíme cukrem a pepřem a necháme povařit. Na konec…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Výborné kotletky

Výborné kotletky

Potřebné ingredience

Kotletky
2 cibule
1/2 másla
1-2 stroužky česneku (podle toho jak ho kdo má rád)
1-2 lžičky kari
sůl

Postup přípravy

Příprava hmoty:
Do misky dáme změklé máslo, přidáme na kostičky nakrájenou cibuly, kari, česnek a dochutíme solí.
Udělanou hnotnu namažeme n kotlety. Vymažeme pekáč či…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Vajíčková polévka mé babičky

Vajíčková polévka mé babičky

Potřebné ingredience

Máslová jíška (60g másla, 60g hrubé mouky)
1-2 vejce
Bujon
2 l vody

Postup přípravy

Do studené jíšky klepneme vejce, důkladně promícháme a dáme na plotnu, aby se udělaly hrudky. Nalijeme vodu, přidáme bujon a necháme vařit. Poté docutíme petrželkou.

Zobrazit více...

Kategorie