VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřový gulášek!!
Potřebné ingredience
3cibule,1kg plecka,4stroužky česneku,sádlo,sladká paprika,sůl,pepř,kmín,sušená tmavá jíška,masox
Postup přípravy
Na sádle(nebo olej)osmažíme do tmava na jemno nakrájené cibule,pepř,kmín a na plátky nakrájený česnek.Přidáme na kostky nakrájené plecko a osmažíme ze všech stran a poté teprve…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Dušené vepřové maso na hlávkovém zelí
Potřebné ingredience
Asi půl kila plecka,větší cibule,půl hlávky menšího zelí,olej,sůl,pepř,kmín,masox,rýže,záklechtka
Postup přípravy
Na rozpáleném oleji osmahneme na kostky nakrájené maso do zlatova,až poté osolíme,opepříme,okmínujeme a přidáme na jemno nakrájenou cibuli,pražíme.Podlejeme vodou a přidáme masox…