Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Dušené vepřové maso na hlávkovém zelí

0.0
Dušené vepřové maso na hlávkovém zelí

Potřebné ingredience

Asi půl kila plecka,větší cibule,půl hlávky menšího zelí,olej,sůl,pepř,kmín,masox,rýže,záklechtka

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji osmahneme na kostky nakrájené maso do zlatova,až poté osolíme,opepříme,okmínujeme a přidáme na jemno nakrájenou cibuli,pražíme.Podlejeme vodou a přidáme masox.Jakmile máme maso poloměkké,přidáme na jemno nakrájené zelí a dusíme až je maso měkké.Nakonec zahustíme záklechtkou.
Jako přílohu vřele doporučuji vařenou rýži podle Idiny,zde je recept!
--------------------------------------------------------------------------------------------
3varné sáčky rýže,2lžíce oleje,1kostka slep.bujonu,půl cibule,sůl,
Do vroucí vody vložíme ve studené vodě oprané sáčky rýže,přidáme sůl,bujon,olej,cibuli.Vaříme 15minut,poté vypneme a necháme dojít asi 5min.pod pokličkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

teoder36 9. 8. 2008, 18:35
(Y)Vynikající a rychlé,moc nám chutnalo (clamp) (clamp) |:o) (B) (B)
Vlasta V. 16. 4. 2008, 14:36
Tak jsem potřebovala rychlou večeři a ve špajzu zbylo zelí,tak bylo vyhráno,jen místo plecka jsem měla ještě zbytek naloženého masa v marinádě a jako příloha byly těstoviny (Y) (zajic)
Kamek 11. 4. 2008, 11:15
Tak uvařeno,okoštováno a musím moc pochválit (Y) (Y) (Y),je to vynikajícííííí (clamp) (clamp) (clamp)a rychlééé,doufám,že budu pochválená :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie