(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Vepřové maso s fazolemi

Potřebné ingredience
300g kousků vepřového masa, 1 konzerva fazolí ve slaném nálevu, 300g vývaru, 1 lžíce másla, 1 lžíce oleje, cca 100g šlehačky, 200g rajského protlaku, bazalka, šalvěj, rozmarýn - najemno nasekané (nebo provensálské koření), sůl
Postup přípravy
Vše, kromě šlehačky, smícháme v hrnci vhodném do trouby a necháme pár hodin odležet. Poté pečeme na 180-200°C 30min., snížíme teplotu na 150-160°C a dopékáme 1,5 - 2 hodiny. Popřípadě doléváme vývar / vodu. Ke konci přimícháme šlehačku.

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé