(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Vepřové maso s kapustou
Potřebné ingredience
Vepřové maso ( já použila kýtu ); olej; cibuli; kapustu ( já použila růžičkovou ); mletý kmín; pepř; paprika sladká; masox; hladká mouka na zahuštění; zakysaná smatana
Postup přípravy
Já vařím v papiňáku. Na oleji spěníme cibulku a přidáme maso na kostky, orestujeme a přidáme na půlky nebo čtvrky nakrájenou růžičkovou kapustu ( nebo normální na drobné kostičky ), promícháme, přidáme koření ( kmín, papriku, pepř - když budou děti tak né ) a důkladně promícháme. Podlejeme vodou a přidáme masox nebo solčanku a zavřeme víko papiňáku, necháme tak 30 min aby bylo maso měkké.
Po otevření zahustíme moukou a přidáme zakys. smetanu. Podáváme nejlépe s bramborem.
Po otevření zahustíme moukou a přidáme zakys. smetanu. Podáváme nejlépe s bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vlasta V.
(upraveno)
16. 4. 2008, 14:47
Zítra bude k obědu
Lefíček
(upraveno)
16. 4. 2008, 20:06
@Vlasta V.
DOBROU CHUŤ
jolča
(upraveno)
28. 3. 2008, 9:20
Dobrý den Raduš, dnes jsem vařila a je to prostě mnamka .Budu dělat častěji,doufám že si pochutnají i
Lefíček
(upraveno)
30. 3. 2008, 19:23
@jolča
DÍKY