Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Vepřové maso s kapustou

0.0
Vepřové maso s kapustou

Potřebné ingredience

Vepřové maso ( já použila kýtu ); olej; cibuli; kapustu ( já použila růžičkovou ); mletý kmín; pepř; paprika sladká; masox; hladká mouka na zahuštění; zakysaná smatana

Postup přípravy

Já vařím v papiňáku. Na oleji spěníme cibulku a přidáme maso na kostky, orestujeme a přidáme na půlky nebo čtvrky nakrájenou růžičkovou kapustu ( nebo normální na drobné kostičky ), promícháme, přidáme koření ( kmín, papriku, pepř - když budou děti tak né ) a důkladně promícháme. Podlejeme vodou a přidáme masox nebo solčanku a zavřeme víko papiňáku, necháme tak 30 min aby bylo maso měkké.
Po otevření zahustíme moukou a přidáme zakys. smetanu. Podáváme nejlépe s bramborem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlasta V. 16. 4. 2008, 14:47
Zítra bude k obědu ^o) ^o)
Lefíček 16. 4. 2008, 20:06
@Vlasta V. (jidlo) DOBROU CHUŤ (Y)
jolča 28. 3. 2008, 9:20
Dobrý den Raduš, dnes jsem vařila a je to prostě mnamka (Y) (Y) (Y).Budu dělat častěji,doufám že si pochutnají i (X) (X) (pl) (pl) (zajic) (zajic)
Lefíček 30. 3. 2008, 19:23
@jolča (L)DÍKY (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie