Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Dušené vepřové maso s jablkovým pyré-DĚKUJI HANIČCE

0.0
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré-DĚKUJI HANIČCE

Potřebné ingredience

Suroviny: 300 g vepřového masa 1 velká cibule 2-3 větší jablka půl kostky masoxu půl lžičky kari sůl cukr

Postup přípravy

Postup
Na rozehřátém tuku zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a vložíme vepřové maso nakrájené na nudličky. Zprudka orestujeme a přidáme na plátky nakrájená a jadřinců zbavená jablka. Dusíme a podléváme horkou vodou. Během dušení přidáme masox, sůl a kari, případně trochu cukru. Vhodnou přílohou je rýže, na kterou naklademe rozdušená jablka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie