(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Barevné vepřové s křenovým dipem-děkuji-: isindy (Ivana)

Potřebné ingredience
Suroviny: 2 plátky vepřového (krkovice, plec) sůl pepř olej 2 menší kyselé okurky 2 lžíce sterilovaných kapií ½ cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce kečupu 1 lžíce plnotučné hořčice 1 lžička worchesteru dip: 2 lžíce majolky 1 lžíce strouhaného křenu pár kapek citronu pažitka
Postup přípravy
Postup
Plátky masa nařízneme po obvodu, aby se nekroutily, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme na rozpálené pánvi s trochou oleje.
Podlijeme teplou vodou do výše 1/2 cm a dusíme pomalu do změknutí a vypaření tekutiny. Jakmile se voda skoro odpařená a maso zase začíná chytat barvu, vsypeme nadrobno nakrájenou cibuli, okurku, kapii a česnek, přidáme kečup, hořčici a worchester a vše společně na mírném plameni přibližně 5 min. restujeme. Maso postupně ve směsi obalujeme a převalujeme.
Poznámka
Podáváme s vařenými máslovými bramborami.
Plátky masa nařízneme po obvodu, aby se nekroutily, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme na rozpálené pánvi s trochou oleje.
Podlijeme teplou vodou do výše 1/2 cm a dusíme pomalu do změknutí a vypaření tekutiny. Jakmile se voda skoro odpařená a maso zase začíná chytat barvu, vsypeme nadrobno nakrájenou cibuli, okurku, kapii a česnek, přidáme kečup, hořčici a worchester a vše společně na mírném plameni přibližně 5 min. restujeme. Maso postupně ve směsi obalujeme a převalujeme.
Poznámka
Podáváme s vařenými máslovými bramborami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé