Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Telecí na rajčatech, portském víně, brusinkách a rozmarýnu

Telecí na rajčatech, portském víně, brusinkách a…

Potřebné ingredience

cca 1/2 kg telecího maso (kýta apod.), 1 cibule, rama coulinaise, cca 1 dcl portského vína, cca střední 4 rajčata, brusinky (dávala jsem sušené - jiné nebyly - cca hrst), pepř, sůl, snítka rozmarýnu (množství je pouze orientační - vařím od oka stylem co lednice dá :-))

Postup přípravy

1. Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na drobno.
2. Na Ramě osmahneme cibulku, až zesklovatí, přidáme maso, osolíme, opepříme, necháme zatáhnout.
3. Rajčata spříme a…

Zobrazit více...

Kategorie